Fröbel Rotterdam

Fröbel Rotterdam

Een mooi concept in Rotterdam is Fröbel. Van buiten misschien een gewone lunchroom maar als je goed kijkt, een plek met een verhaal. Hier serveren ze niet alleen een lekker ontbijtje of lunch maar kun je ook terecht voor een goede kop koffie met een stuk taart.

Het doel van Fröbel is om mensen met een verstandelijke beperking een plekje te bieden in de maatschappij. Hier kunnen ze zich ontwikkelen en doen waar ze goed in zijn. Fröbelen betekent dan ook jezelf ontwikkelen door te doen. Het is een plek waar je gestimuleerd wordt om nieuwe dingen te doen en waar je je meteen thuis voelt. Het personeel is super vriendelijk en je wordt echt met een warm hart ontvangen.

Alles wordt met een beetje extra zorg en aandacht bereid en dat proef je. Ik nam de worteltaart en wauw wat was die lekker! Ook de appeltaart smaakte goed. Bij de chocomel en thee kreeg je niet een miezerig koekje, maar een echt koekje waar je maag blij mee is!

Zeker de moeite waard als je net dat beetje meer wilt en als je een rustig plekje wil om bij te komen van al dat gewandel.

Fröbel Amsterdam: Westerstraat 79A, 3016 DG Rotterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *