YOGHURT BARN EINDHOVEN

Eindhoven is een super leuke nieuwe hotspot rijker, namelijk de Yoghurt Barn! Hier kun je helemaal zelf je yoghurt samenstellen of je kiest uit een van de lekkere keuzes die op het menu staan. Variëren kan eindeloos en het is een super chille plek om wat uurtjes te zitten werken.

013

Er is genoeg keuze en voor ieder wat wils. Zo kun je gaan voor een magere yoghurt, maar ook een vollere yoghurt met extra eiwitten. Perfect voor een tussendoortje na het sporten! Ook ben ik heel nieuwsgierig naar de Tony Chocolony chocolademelk. Dit klinkt alleen al heel erg lekker.

009

Het personeel is erg vriendelijk en stuurtje niet meteen weg als je er gaat zitten werken. Er zijn genoeg stopcontacten bij de tafeltjes, maar je kunt ook gaan zitten aan de bar bij het raam of de lange werktafel met tijdschriften. De Yoghurt Barn is vooral een hippe plek waar je kunt genieten van een heerlijk bakje yoghurt en waar je chill kunt werken.

Iets meer zoete trek? Ze verkopen ook lekkernijen en je kunt ook een high tea plannen. Zo kun je van alles komen proeven!

Yoghurt Barn: Nieuwstraat 30, 5611 DB Eindhoven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *