Sajoer Rotterdam

Sajoer Rotterdam

Dit is een van mijn favoriete plekke in Rotterdam. Ik blijf er maar terugkomen voor al het lekkers wat ze hier hebben. Sajoer is een juicebar waar ze niet alleen super gezonde sapjes verkopen, maar ook de lekkerste bowls en bananenbroden. Zeker de place to be voor alle healthy foodies.

Je kunt er ook terecht voor een detoxkuur om je lichaam te ‘resetten’ zoals Sajoer het zelf uitlegt op hun website. De detox wordt gedaan door allemaal lekkere sapjes uit de slowjuicer. Even een vitamineboost om je lichaam te ontgiften. Geen zin om een hele week op alleen maar sapjes te leven? Sajoer biedt ook een detox van een dag of drie dagen. Voor ieder wat wils dus!

Maar natuurlijk kun je er ook terecht voor de lekkerste açaibowls (mijn favoriet) of overnight oats. Ook kun je er lekkere smoothies drinken en hebben ze koffie met sojamelk. Perfect als je veganistisch eet of lactose intolerant bent. Natuurlijk ook leuk om gewoon eens iets nieuws uit te proberen.

Sajoer: Botersloot 46a, 3011 HH Rotterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *