STACH Amsterdam

Bij STACH Amsterdam stellen ze je nooit teleur. De winkel is altijd gevuld met het lekkerste eten en het mooie is dat je bijna alles kunt proeven! Als echte foodie kun je natuurlijk nooit zomaar een beslissing maken.

Ieder seizoen worden er producten uitgekozen zodat het nooit gaat vervelen. Je kunt er terecht voor lekkere sapjes, broodjes, salades, soepen en ga zo maar door. Voor iedere maaltijd is er dus wel wat.

Ze hebben burgerinspiratie opgedaan in New York waar uiteindelijk de STACH burger uit is voortgekomen. Een broodje met een klein zoetje, mals rundvlees en de perfecte toppings schijnt het een top burger te zijn!

Ze hebben wel vijf winkels in Amsterdam zitten dus je komt er geheid eentje tegen als je onderweg bent. Woon je nu niet in Amsterdam? Niet getreurd, ze zitten ook in Utrecht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *