Hemels Arnhem

Hemels Arnhem

Deze hotspot moet ik gewoon met jullie delen, want wat kun je hier lekker eten! Ik heb het over Hemels Arnhem. Je kunt hier terecht voor de lekkerste taart ever! Natuurlijk hebben ze nog veel meer dan lekkere taartjes. Ik ging voor een bananoffee taart en yoghurt met crunchy granola.

Ik moest even zoeken voordat ik Hemels Arnhem gevonden had, maar het was het helemaal waard. Je stapt echt in een oase van lekkernijen en dat begint al in de vitrine van de winkel. Hier liggen de lekkerste taartjes en chocolaatjes die je kunt meenemen. De verse sapjes zijn ook voor on the go, dus het is niet alleen maar een suikerexplosie.

Vanaf 9 uur kun je hier ook terecht voor een lekker ontbijtje of later op de dag een lekkere lunch. Zo hebben ze American pancakes of lekkere wentelteefjes. Alles wordt achterin de winkel husigemaakt en dat proef je. Het is super vers en super lekker. Het is echt de plek om jezelf eens te verwennen op iets extra’s!

Kerkstraat 3, Arnhem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *