Zoetelief Den Bosch

Zoetelief Den Bosch

Den Bosch kent iedereen natuurlijk van de Bossche bol, maar je kunt er ook heerlijk lunchen. De Korte Putstraat is een van de gezelligste straatjes van Den Bosch en daar zit ook Zoetelief gevestigd. Hier kun je terecht voor de lekkerste gerechten en een goede gin tonic. 

Zoetelief is dol op lekker eten, een goed glas zijn en gezelligheid. Deze vriendengroep begonnen eerst met Roels, de buren van Zoetelief. Hier kun je onder andere terecht voor een high beer. Daarna bleef het kriebelen en werd Zoetelief geopend. Inmiddels zijn ze 8 jaar verder en is het een zaak naar hun hart. Zodra je binnenkomt straalt het een en al warmte en gezelligheid. Je wordt vriendelijk geholpen en je voelt je echt welkom.

De kaart is super gevarieerd en er is voor iedereen wat. Zo kun je gaan voor een lekkere steak of een goede risotto. Zowel vleeseters als vegetariërs kunnen hier genieten van al het lekkers. Ook de drank kaart is zeer uitgebreid en de gin tonic smaakte erg lekker. Het eten is van goede kwaliteit en er wordt niet moeilijk gedaan over een kleine aanpassing. De clubsandwich was enorm en de rest van de dag heb ik geen honger meer gehad. Je krijgt dus zeker waar voor je geld.

Liever van alles wat? Kom dan langs voor een high wine of high tea. Lekker lang tafelen onder het genot van al het lekkers en een goed wijntje.

Adres: Korte Putstraat 10, 5211 KP Den Bosch
Website: http://zoetelief.nu/ 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *