SUGO ROTTERDAM

Als pizzaliefhebber kun je in Rotterdam niet om SUGO heen. Ze zien het als de streetfood uit Rome, waar je op ieder moment van de dag van kunt genieten. Ze beloven een luchtige en knapperige pizza. Ik was benieuwd!

Bij SUGO hebben ze in ieder geval genoeg keuze. De vitrines liggen vol met lekkere pizza’s waar je uit kunt kiezen. Zo hebben ze pizza’s met truffel, aubergine, bresaola en nog veel meer. Er is zelfs een vegan pizza voor de liefhebbers (hij is erg lekker!) Daarnaast kun je hem ook altijd nog zelf samenstellen als je bepaalde allergieën hebt of gewoon houdt van je favoriete toppings.

Het deeg dat ze gebruiken is erg speciaal. Ze gebruiken een meergranen meel met spelt en soja. Hierdoor is het deeg rijk aan proteïne! Er zit zelfs 10 gram eiwitten per stuk bodem in. Dan heb je nog niet eens toppings op je pizza zitten. Daarnaast wordt er ook geen suiker toegevoegd en gebruiken ze verse ingrediënten. Eigenlijk is je pizza dus super gezond!

SUGO

 

Ze hebben ook hele lekkere toetjes en ik kon het niet laten om de Nutella pizza te laten liggen. Je krijgt een soort opgerolde pizza met Nutella ertussen en poedesuiker eroverheen. Nou dit klinkt al fantastisch maar het smaakt ook super lekker. Je moet wel even wennen, omdat het helemaal niet naar een Nutella pannenkoek smaakt. Het is echt crispy en je hebt flink wat deeg. Even wennen maar dus wel erg lekker om een keertje uit te proberen. Zeker als je een chocoladefan zoals ik ben.

Een leuk detail vind ik dat ze de pizza met een schaar knippen. Dit is natuurlijk veel makkelijker, maar je ziet het niet zo heel vaak. Thuis doe ik dit wel altijd!

De pizza’s zijn echt ontzettend lekker en smaken ook heel erg vers. Je weet precies wat er op je pizza zit en door alle keus zit er altijd wel iets tussen wat jij lekker vindt. Een dikke aanrader dus!

Rotterdam, Westblaak 87 – Rotterdam, Aert van Nesstraat 20 – Amsterdam, Ferdinand Bolstraat 107

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *