Het gezicht achter Foodie’s Guide

Het gezicht achter Foodie’s Guide

Jullie zien hier en op instagram vooral mooie plaatjes voorbij komen van eten en andere leuke hotspots. Op mijn stories zien jullie heel af en toe iets voorbij komen uit mijn eigen leven, maar jullie hebben eigenlijk geen idee wie ik ben. Daarom leek het me leuk om wat feitjes over mij op een rijtje te zetten!

That’s me!
  • Ik ben een foodie in hart en nieren. Ik sta ontzettend graag in de keuken, kook en bak graag lekkere dingen en ga natuurlijk super graag uit eten om nieuwe ideeën op te doen.
  • Zelf eet ik bijna geen vlees, vaak noem ik mezelf dan ook een vegetariër. Zo doen mensen er veel minder moeilijk over dan als ik zeg dat ik heeel af en toe vlees eet, omdat ik dan echte cravings heb.
  • Op dit moment ben ik aan het afstuderen aan de Pabo. Ik loop stage in mijn favoriete groep, namelijk de kleutergroep. De kleine kindjes verbazen je iedere keer weer.
  • Naast Foodie’s Guide heb ik nog een andere blog, namelijk Notesofhappiness waarop ik vooral dingen deel over mijn happy lifestyle en deel ik veel meer over mijn eigen leventje.
  • Ik ben Foodie’s Guide gestart, omdat ik mijn liefde voor gezond en lekker eten heel graag wil delen met de rest van Nederland, want uit eten gaan is helemaal niet ‘eng’ of ‘dikmakend.’ Het is juist super gezellig! Uiteindelijk wil ik uitgroeien tot de guide van Nederland.
  • Eindhoven heeft echt een plekje in mijn hart. Ik woon hier al mijn helen leven en de laatste tijd zijn er zo veel ontwikkelingen die ik dolgraag met jullie wil delen! Hier heb ik ook een apart instagram account voor.
  • Alhoewel de meeste mensen helemaal fan zijn van Amsterdam, ben ik toch echt meer een Rotterdam fan. De vibe is hier heel anders en overal waar je komt zijn wel leuke eettentjes te vinden. Ik ben hier dan ook graag!
  • Sporten is een van mijn grote hobby’s. Ik doe zowel krachttraining als hardlopen en soms ook nog zumba en zwemmen. Gewoon lekker bezig blijven!
  • De foto’s maak ik bijna allemaal gewoon met mijn telefoon, al ben ik nu wel aan het experimenteren met mijn camera. Zo wordt de kwaliteit nog een beetje beter!
  • Meestal draag ik een bril, maar soms draag ik ook daglenzen. Het blijft altijd een beetje creepy om met je vingers half in je oog te zitten.

Zo! Dit waren een heleboel random feitjes over mezelf, hopelijk hebben jullie me nu een beetje beter leren kennen en ben ik niet meer dat vage gezicht achter Foodie’s Guide!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *