Top

FOODIES GUIDE

Vanaf het eerste moment dat ik De Boshut zag, werd ik spontaan verliefd op deze plek. De rust, gezelligheid en warmte die het uitstraalt zorgt ervoor dat je er helemaal op je gemak bent en daarna niet meer naar huis wilt.

Een beetje verstopt in een prachtig natuurgebied, vind je De Boshut. Een prachtige boshut midden in de Maashorst, waar je je heerlijk kunt terugtrekken bij het haardvuur. Het hoort bij de camping Hartje Groen, waar ze ook de aller schattigste tiny houses verhuren. Iets waar ik heel graag nog eens zou willen verblijven. Wat een pracht plek is het toch!

Vanaf Eindhoven en Nijmegen is het ongeveer een half uurtje/ drie kwartier rijden. Dan sta je ook midden in de bossen waar je eerst een mooie wandeling kunt gaan maken. Daarna plof je neer en word je betoverd door het prachtige houtwerk, knisperende vuurtje en alle schilderijtjes en teksten die aan de muur hangen. Als je er bent moet je zeker even naar de wc, je kijkt je ogen uit!

De Boshut Schaijk

Wij bestelden een heerlijk kruidige chai latte (met sojamelk). Ze komen met een koekjestrommel naar je tafeltje, wat ik een ontzettend leuk detail vind. Het deed me denken aan vroeger toen ik altijd bij mij oma langs ging. Dan was het iedere keer weer spannend wat er toch in die koekjestrommel zou zitten. Ook de broodjes met zalm waren rijk belegd en ik ging voor het oerbrood. Een lekkere stevige boterham waarmee je goed vooruit kunt.

Ik vind het zo’n bijzondere plek om gezien te hebben. Het is mijn droomplek om te kunnen freelancen en het heeft zo veel potentie! Heerlijk om hier de zomer te mogen doorbrengen, dat lijkt me echt fantastisch. Ook de menukaart is heel uitgebreid en als ik terugkom wil ik zeker de tosti van krentenbrood proberen. Dat kan gewoon niet fout gaan! Het personeel was ontzettend vriendelijk en warm, waardoor dit mijn nieuwe favoriete plek van het moment is. Snel een nieuw tripje terug plannen!

post a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.