Top

FOODIES GUIDE

Standaard lattes met havermelk; potloden en notitieboekjes om je in uit te leven en gewoon heel veel vegan lekkers in de vitrine. Allemaal heel laid-back en ontspannen bij Bonnie Arnhem.

Zodra je binnenstapt word je al helemaal blij van de creatieve vibe die er hangt. Overal staan planten in terracotta potten en op de planken staan allerlei soorten tijdschriften. Je kijkt je ogen uit en kiest een fijn plekje uit. Kijk naar buiten aan de lange houten bar bij het raam. Plof je neer op de bank? Of toch liever een tafeltje voor twee?

Ondertussen word je aandacht getrokken door de vitrine waarvan je hart gewoon sneller gaat kloppen. Neem een haverkoekje, stuk cheesecake of toch liever een dik plak bananenbrood? Gewoon allemaal vegan maar je ziet er helemaal niets aan. Alles ziet er even lekker uit, vegan is het nieuwe normaal.

Havermelk is de standaard, gecombineerd met een heerlijk Lotus koekje! De koffie komt van Rum Baba, een micro koffiebranderij uit Amsterdam.

Natuurlijk mag een aƧaibowl niet ontbreken bij Bonnie Arnhem, maar je krijgt niet zomaar iets. Pindakaas, granola, kokos en een flinke dosis fruit zijn nog maar een kleine greep van de toppings. Als ze chocolaatjes over je aƧaibowl strooien weet je dat het serieus is.

Kortom een creatieve broedplaats onder het genot van een hele lekkere kop koffie of een lekker taartje om weer door te kunnen. Pak er een tijdschrift bij; ga los met de potloden of staar lekker uit het raam. Bij Bonnie is iedereen welkom.

post a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.