Top

FOODIES GUIDE

The Corner, een heerlijke zaak in Eindhoven waar je terecht kunt voor alles wat je maar kunt wensen. Yamani heeft passie voor zijn zaak en dat laat hij op allerlei manieren terugkomen. De zaak heeft echt iets speciaals en verovert een plekje in je hart. 

Yamani is in 2016 begonnen met The Corner. “Het pand koos mij”, waarna hij alles zelf verbouwt heeft. Alles is eigenlijk maar bij elkaar gezocht, maar toch past het ontzettend goed bij elkaar. Het heeft echt een heerlijke uitstraling en je voelt je er meteen welkom. Alles heeft een verhaal en dat is juist heel erg mooi.

Je hebt er in de ochtend en in de avond een heerlijk zonnetje, dus je kunt zeker lekker buiten op het terras gaan lunchen. The Corner vind je op de Grote Berg en alleen door de uitstraling wil je al naar binnen wandelen.

De menukaart is zeer uitgebreid. Je kunt kiezen voor een lekkere sandwich, goed gevulde salade of toch pannenkoeken? The Corner is een van de weinige plekke in het centrum waar je nog echte ouderwetse pannenkoeken kunt eten! Liever iets vloeibaars? Dan kun je ook je eigen smoothie samenstellen of gaan voor een yoghurtbowl met allerlei soorten fruit. Kiezen wordt zo wel heel erg moeilijk!

“Inspiratie haal ik uit het eten zelf.”

Ik liet me verrassen door Yamani en dat is hem zeker gelukt. Zijn favoriet is deze salade met shrimp. Ik moet zeggen dat ik echt enorm verrast werd! Ten eerste het formaat van de salade. Hij was echt goed gevuld met tomaat, avocado, komkommer, mango en allerlei andere gezonde dingen. Ook krijg je er een paar verse stukjes brood bij, zodat je goed gevuld naar huis gaat.

Als afsluiter kreeg ik deze bijzondere kruidenthee met anijs, kaneel, limoen, gember en zoethout. Wat een lekkere combinatie is dit! Als ik dit allemaal in huis zou hebben, zou ik dit zeker regelmatig voor mezelf maken. Geen slappe Pickwick thee meer!

The Corner laat je meteen thuisvoelen en verrast je met bijzondere smaakcombinaties. Yamani heeft echt een passie voor zijn werk en wil dit ook delen met anderen. Zo ging hij de dag na mij pannenkoeken bakken op een school. Hoe leuk is dat!

De gerechten hebben een fijne prijs en houdt ook zeker de Instagram en Facebook in de gaten. Daar worden regelmatig heerlijke baksels gedeeld die ze in de vitrine hebben liggen. Er werd me zelfs ingefluisterd dat ze misschien in de zomer wel ijs zouden gaan verkopen. Neem dus zeker een kijkje en laat je verrassen!

Grote Berg 22, 5611 kk Eindhoven

post a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.