Top

FOODIES GUIDE

Wie houdt er nu niet van een goed boek en een kop koffie? Het is de ideale combinatie waarbij je optimaal kunt genieten. Dat kan nu bij Studio Bamboo, een specialty coffee bar in de bibliotheek.

Fabienne is altijd al een koffieliefhebster geweest. Combineer dat met een grote dosis ondernemerschap en zo ontstond Studio Bamboo. In samenwerking met de bibliotheek werd afgelopen zomer Expeditie E geopend in Winkelcentrum Woensel. Een plek waar je niet meteen een hippie koffiebar zou verwachten, maar daardoor juist extra verrast wordt!

Wat me vooral bij is gebleven is de gastvrijheid en vriendelijkheid waarmee ik ontvangen werd. Met iedereen werd een praatje gemaakt. Ik en Fabienne hielden contact en wisselden zelfs groentes uit. Ik had courgettes over uit de moestuin, Fabienne druiven uit de tuin. De verbinding tussen verschillende ondernemers word opgezocht en vind ik altijd ontzettend bijzonder om te mogen ervaren.

Lekker neuzen tussen de boeken of tijdschriften.
Studio Bamboo

Studio Bamboo is de eerste koffiebar in Eindhoven waar je niet hoeft bij te betalen voor je havermelk. Iedereen kan hier een kop koffie komen drinken: of je nu een allergie hebt, vegan bent of gewoon extra wilt genieten. De bonen zijn van een van mijn favoriete koffiebarren: DENF! Niet zomaar een kop koffie dus. Ook geeft Fabienne regelmatig barista workshops. Zo kun jij ook leren om prachtige cappuccino’s te maken of je koffiekennis uit te breiden.

Door alle workshops of informatiebijeenkomsten van de bibliotheek is het echt een soort huiskamer geworden van de inwoners in Woensel. Ouders komen binnen gewandeld met hun kind om een boekje uit te zoeken of ouderen ploffen neer om een krantje te lezen. Combineer dat met een hele lekkere kop koffie en Studio Bamboo wordt een regelrecht succes.

post a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.