Top

FOODIES GUIDE

Deze gekke tijden zorgen voor de meest creatieve oplossingen vanuit de horeca ondernemers. Wat is er nog open in Utrecht en wat zijn de leukste plekken om toch te bezoeken? Samen zorgen we voor elkaar en dat vind ik echt prachtig om te zien.

Black Brew koffieloket

Gratis koffie voor zorg- en hulpverleners om ze een extra hart onder de riem te steken. Een prachtig initiatief van Black Brew om juist hen die in de frontlinie bezig zijn extra te supporten. Gelukkig kunnen wij ook een lekkere kop koffie scoren voor onderweg. Ideaal voor dit mooie weer.

Lucas granola / jam

Om de heerlijke producten van Lucas niet te hoeven missen, kun je nu ook zelfgemaakte granola en jam bestellen! Met deze flinke potten maak je thuis de lekkerste ontbijtjes. Dus ga los met toppings of haal verse croissantjes en maak er een café waardig ontbijtje van.

KEEK verrassingspakketjes

KEEK zorgt voor verrassingspakketjes met 100% biologische en vegetarische lekkernijen. Denk aan soepjes, quiche, vers fruit, groentes en natuurlijk de zoetigheden. Zo leuk om verrast te worden in deze gekke tijden. Je kunt het thuis laten bezorgen, maar ophalen in de winkel is ook fijn. Dan kun je meteen even neuzen tussen de lekkere croissantjes en neem je een koffietje mee to go.

FIG gember shots

Altijd al willen weten hoe je zelf gembershots maakt? Niet alleen heel goed voor je, het is een kickstart van je dag. FIG deelt via Instagram allerlei tips & tricks om deze dagen gezond en fit door te komen. Zo kun je ook aan je bokstechniek werken of je dag beginnen met een zonnegroet. Genoeg inspiratie en motivatie dus!

De Pomp drive trough

De Pomp is in deze crisis jouw voedselapotheek! Bestel online jouw maaltijden inclusief wijn en haal ze op in de drive trough! Ze hebben werkelijk waar aan alles gedacht, zelfs de pinautomaat kun je gebruiken op 1,5m afstand door de lange stok die ze eraan hebben verbonden. De happy meals van de week zijn ‘My chicken is butter than yours’ of ‘mamase mamasa mamoussaka!’ Deze vegetarische moussaka klinkt als een en al heerlijkheid. Maar dat is nog niet alles. Bij iedere 10e verkochte maaltijd, geven ze er eentje weg zodat we met zijn allen sparen voor maaltijden voor zorgverleners.

Pizzabakkers warmhoudtas

Ook onze favoriet de Pizzabakkers doet mee. Bij een bestelling van 4 pizza’s krijg je een warmhoudtas cadeau. Ideaal om je eigen pizza’s mee te nemen naar een picknick! Of gebruik hem als koeltas als de temperaturen nog verder beginnen te stijgen.

Wat een prachtige initiatieven zijn er ontstaan in Utrecht en er zijn er nog zo veel meer. Houd Instagram goed in de gaten, want daar delen de meeste bedrijven hun services nog aan. Support our locals!

post a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.