Top

Portfolio

Wil jij ook jouw zaak of onderneming op de foto zetten voor social media? Of wil je samenwerken met Foodies Guide? Neem dan een kijkje in mijn portfolio en neem contact met me op via Info@foodiesguide.nl

Samenwerking Social Deal

In samenwerking met Social Deal ging ik in Eindhoven op pad om nieuwe content te schieten ter promotie van verschillende deals die wel een boost konden gebruiken. Daarbij schreef ik nieuwe artikelen om de consumenten een binnenkijkje te geven en ze mee te nemen in de beleving van de deal.

Turkse kookworkshop

Het vastleggen van Gülnur tijdens haar Turkse kookworkshop voor Pure Food Pure Taste was een waar plezier. Van de eerste stapjes in de keuken tot een waar vier gangen diner. Het was een en al verrukkelijkheid.

Social Media content

Voor Tea Stories ging ik aan de slag met nieuwe content voor de social media om meer engagement te creëren en de gasten te informeren over alle verschillende mogelijkheden en achtergronden van thee.

Veggie Map

Zowel voor de eerste editie als voor de tweede editie van de Veggie Map, heb ik verschillende content geschoten van de ondernemers en hun verhaal beschreven op de Map. Het bijhouden van de social media was daarbij een zij-project waarbij ik nieuwe input heb gegeven aan de eigenaresse waarna zij het weer verder kan oppakken.